
Ingrediënten
1
groene paprika
2 eetlepels
zonnebloemolie
1 schaaltje
rundvleesreepjes naturel
1 zakje
taco seasoningmix
1 blik
chilibonen
1 eetlepel
jalopeñopeperreepjes
1 pak
wraptortilla's
1 bekertje
crème fraîche
Aan de slag
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In koekenpan paprika ca. 3 minuten bakken in olie. Rundvleesreepjes toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Seasoning mix en 100 ml water toevoegen. Chilibonen afgieten. Jalapeños halveren. Bonen en pepers door vlees scheppen en geheel nog ca. 5 minuten verhitten. Tortilla's in magnetron verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Vlees-bonenmengsel over warme tortilla's verdelen en crème fraîche erop scheppen. Tortilla's dubbelvouwen. Lekker met ijsbergsalade en yoghurtdressing.