bewaar
Taco met andijvie en gehakt
Taco met andijvie en gehakt
bewaar

Taco met andijvie en gehakt

15 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

200 g

andijvie

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

rundergehakt

1 zakje

peen julienne

1 zakje

taco seasoningmix

1 pak

tacoschelpen

½ zakje

gemalen belegen kaas

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Andijvie schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten en gehakt rul bakken. Wortel 2 min. meebakken. Seasoningmix met 150 ml water door gehaktmengsel roeren en 10 min. laten sudderen tot vocht is verdampt. Taco shells volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Taco's vullen met andijvie, gehaktmengsel en met kaas bestrooien. Met crème fraîche serveren. Lekker met kropsla.