Ingrediënten
8 personen
2
stokbroden
1 zakje
gedroogd roodfruit
200 g
vijgenconfituur
200 g
zachte geitenkaas
200 g
boerenbrie
250 g
camembert
200 g
chaumes-kaas
200 g
roquefort
Aan de slag
Snijd het brood in plakken. Doe het gedroogde fruit in een schaaltje en schep de confituur in een ander schaaltje of mooi glas. Serveer de kazen op een plank en geef er het brood, het gedroogde fruit en de confituur bij.
Voor 16 personen verdubbelt u alle hoeveelheden. Zet meerdere kleine kaasplanken en mandjes brood op tafel. Zo heeft iedereen zijn favoriete kaas binnen handbereik.
Ambachtelijke Franse kaasplank

nagerecht
null personen
770 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het brood in plakken. Doe het gedroogde fruit in een schaaltje en schep de confituur in een ander schaaltje of mooi glas. Serveer de kazen op een plank en geef er het brood, het gedroogde fruit en de confituur bij.
Voor 16 personen verdubbelt u alle hoeveelheden. Zet meerdere kleine kaasplanken en mandjes brood op tafel. Zo heeft iedereen zijn favoriete kaas binnen handbereik.
algemeen:Luxe broodsoorten zoals notenbrood combineren voortreffelijk met kaas, maar ook een ambachtelijk Champain stokbrood is er erg lekker bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)2 stokbroden
1 zakje gedroogd roodfruit
200 g vijgenconfituur
200 g zachte geitenkaas
200 g boerenbrie
250 g camembert
200 g chaumes-kaas
200 g roquefort