
Ingrediënten
1 el
olijfolie
1 bakje
walnoten
chaumes-kaas
zachte geitenkaas
fourme d'ambert
rode druiven
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en rooster de walnoten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Leg de kaassoorten op een plank. Serveer met de walnoten en trosjes druiven.
Laat kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.
algemeenDit serveert u erbij. Kaas combineert goed met zoete smaken. Zo kunnen gedroogde vijgen, druiven, kletzenbrood (donker Oostenrijks vruchtenbrood) een mooie tegenhanger zijn voor de vaak uitgesproken smaken van de kazen. En een glaasje port smaakt heerlijk bij blauwaderkazen en harde, zilte soorten als de overjarige kaas.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.