bewaar
Geitenkaas met druiven en walnoten
Geitenkaas met druiven en walnoten
bewaar

Geitenkaas met druiven en walnoten

25 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 plakken

zachte geitenkaas

20 g

pitloze blauwe druiven

25 g

walnoten

2 eetlepels

vloeibare

versgemalen zwarte peper

½

stokbrood

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • barbecue

Aan de slag

1

Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi met de walnoten. Druppel er wat honing over en voeg peper naar smaak toe. Vouw de folie dicht tot pakketjes en bewaar ze eventueel in de koelkast.

2

Leg de pakketjes met de vouwnaad boven op een minder heet deel van de barbecue (bijvoorbeeld aan de rand). Gril 10-15 minuten tot de kaas begint te smelten, maar nog wel zijn vorm heeft. Controleer tussentijds of het niet te hard gaat. Leg elk pakketje op een bord en vouw ze open. Doop sneetjes stokbrood in de kaas.