Salade geitenkaas met druiven

Deze salade heeft het allemaal: knapperige noten, friszoete dressing en smeuïge kaas.

370 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 4 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de ovengrill voor. Rooster de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Klop met een garde ¾ van de olie, azijn, mosterd en honing tot een vinaigrette. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de ui in dunne ringen. Meng de vinaigrette met de druiven, sla en ui.

  3. Leg de geitenkaas op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de rest van de olie. Schuif de bakplaat 8 cm onder de grill. Laat in ca. 4 min. zacht en lichtbruin worden.

  4. Verdeel de salade over borden en leg op elk bord 3 plakjes geitenkaas. Schenk de honing erover en bestrooi met de walnoten.

  • combinatietipLekker met bruin stokbrood.
  • variatietipDeze salade is ook lekker met witte druiven.
  • Vinaigrette maken

    Instructievideo - 00:34 min.

Salade geitenkaas met druiven

Deze salade heeft het allemaal: knapperige noten, friszoete dressing en smeuïge kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel