Spruiten met druiven
Bijzonder groentegerecht met fruit en noten.
Ingrediënten
4 personen
700 g
geschoonde spruitjes
150 g
pitloze rode druiven
50 g
ongebrande walnoten
2 el
traditionele olijfolie
2 el
vloeibare honing
Aan de slag
Kook de spruiten in 8 min. beetgaar. Halveer ondertussen de druiven in de lengte. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten 3 min. op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en voeg de honing toe. Bak nog 2 min.
Meng de druiven en walnoten erdoor en serveer.
Spruiten met druiven
Bijzonder groentegerecht met fruit en noten.

bijgerecht
4 personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spruiten in 8 min. beetgaar. Halveer ondertussen de druiven in de lengte. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten 3 min. op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en voeg de honing toe. Bak nog 2 min.
Meng de druiven en walnoten erdoor en serveer.
bewaartip:Je kunt de spruiten 1 dag van tevoren koken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Roerbak voor het serveren 5 min. en voeg dan de druiven en walnoten toe.
combinatietip:Lekker bij hazenpeper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)700 g geschoonde spruitjes
150 g pitloze rode druiven
50 g ongebrande walnoten
2 el traditionele olijfolie
2 el vloeibare honing