Spruiten met druiven
Bijzonder groentegerecht met fruit en noten.
Ingrediënten
4 personen
700 g
geschoonde spruitjes
150 g
pitloze rode druiven
50 g
ongebrande walnoten
2 el
traditionele olijfolie
2 el
vloeibare honing
Aan de slag
Kook de spruiten in 8 min. beetgaar. Halveer ondertussen de druiven in de lengte. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten 3 min. op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en voeg de honing toe. Bak nog 2 min.
Meng de druiven en walnoten erdoor en serveer.
Spruiten met druiven
Bijzonder groentegerecht met fruit en noten.

bijgerecht
null personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spruiten in 8 min. beetgaar. Halveer ondertussen de druiven in de lengte. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten 3 min. op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en voeg de honing toe. Bak nog 2 min.
Meng de druiven en walnoten erdoor en serveer.
bewaartip:Je kunt de spruiten 1 dag van tevoren koken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Roerbak voor het serveren 5 min. en voeg dan de druiven en walnoten toe.
combinatietip:Lekker bij hazenpeper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)700 g geschoonde spruitjes
150 g pitloze rode druiven
50 g ongebrande walnoten
2 el traditionele olijfolie
2 el vloeibare honing