bewaar
Warme geitenkaas met portrozijnen
Warme geitenkaas met portrozijnen
bewaar

Warme geitenkaas met portrozijnen

15 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

rozijnen

1 dl

witte port

1 zakje

vanillesuiker

(versgemalen) zwarte peper

1 mespunt

kruidnagelpoeder

4 sneetjes

witbrood

1 zakje

walnoten

1 pakje

geitenkaas

Dit heb je nodig

  • uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm

Aan de slag

1

n hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min. verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.

2

In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen. Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.