Ingrediënten
4 personen
75 g
rozijnen
100 ml
witte port
1 zakje
vanillesuiker
(versgemalen) zwarte peper
1 mespunt
kruidnagelpoeder
4 sneetjes
witbrood
1 zakje
walnoten
1 pakje
geitenkaas
Dit heb je nodig
uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm
Aan de slag
n hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min. verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.
In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen. Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.
Warme geitenkaas met portrozijnen

nagerecht
4 personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
n hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min. verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.
In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen. Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)75 g rozijnen
100 ml witte port
1 zakje vanillesuiker
0 (versgemalen) zwarte peper
1 mespunt kruidnagelpoeder
4 sneetjes witbrood
1 zakje walnoten
1 pakje geitenkaas
Dit heb je nodig
uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm