Kaas­plank pit­ti­ge ka­zen

  • borrelhapje
  • 4 personen
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(57) waardeer
borrelhapje 4 personen
3 57

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met het kletzenbrood en de tomatenpasta. Lekker met druiven en walnoten.

Tip:

Wijntip: Warre's ruby port.

serveertip:

Lekker met druiven en walnoten.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Kaasplank pittige kazen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kaas­plank pit­ti­ge ka­zen

1
1
  • 1 Hollandse blauwaderkaas
  • 1 Le petit camembert
  • 1 Roquefort blauwaderkaas 52+
  • 1 verse geitenkaas blanc
  • 1 Wijnendaele pittige koemelkkaas
  • 1 kletzenbrood
  • 1 Spaanse zoete tomatenpasta

Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met het kletzenbrood en de tomatenpasta.

serveertip:

Lekker met druiven en walnoten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.