bewaar
Roodfruit-chocoladerotsjes
Roodfruit-chocoladerotsjes
bewaar

Roodfruit-chocoladerotsjes

15 min. bereiden
1 uur wachten
17waarderingen

Ingrediënten

20 porties

200 g

pure chocolade

100 g

gedroogd roodfruit

50 g

krokante muesli

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

Leg een vel bakpapier op een snijplank. Smelt de chocolade in de magnetron: verhit de blokjes steeds 30 seconden en roer het door. Herhaal dit tot de chocolade is gesmolten en schep er dan meteen het rode fruit met de muesli door. Schep met 2 lepels ca. 20 rotsjes van het chocolademengsel op het bakpapier. Laat de cranberry-chocoladerotsjes in de koelkast in 1 uur hard worden. Bewaar ze in een afgesloten trommel op een koele plek, buiten de koelkast (ongeveer een week houdbaar).

tip

algemeenVoor een speels kleureffect kunt u variëren met andere soorten chocolade, zoals witte chocolade (bijv. met crispy rice), melkchocolade (bijv. met karamel) of extra pure chocolade.