bewaar
Marshmallow-chocoladerotsjes
Marshmallow-chocoladerotsjes
bewaar

Marshmallow-chocoladerotsjes

Hard vanbuiten, zacht vanbinnen: een verrassingstraktatie!

25 min. bereiden
30 min. wachten
8waarderingen

Ingrediënten

20 porties

10

sugared mallows

180 g

pure chocolade

100 g

ongezouten frisse cranberrymix

50 g

witte chocolade

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Hard vanbuiten, zacht vanbinnen: een verrassingstraktatie!

Aan de slag

1

Snijd de spekjes schuin in drie repen en de repen in drie stukjes, zodat je 9 mini-spekjes krijgt.

2

Breng een pan met een laagje water aan de kook. Hak de pure chocolade grof en doe in een kom die precies in de pan past. Hang de kom in de pan. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Smelt de pure chocolade (au bain-marie).

3

Meng de mini-spekjes en cranberrymix erdoor en schep met 2 eetlepels 20 hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocoladerotsjes op een koele plek in 30 min. drogen.

4

Hak de witte chocolade grof en smelt deze ook au bain-marie. Maak streepjes op de bovenkant van de rotsjes door met een vork de witte chocolade eroverheen te sprenkelen. Laat 10 min. drogen.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.