bewaar
Mueslireep met fruit en chocolade
Mueslireep met fruit en chocolade
bewaar

Mueslireep met fruit en chocolade

Ook leuk om te trakteren!

5 min. bereiden
4 uur wachten
51waarderingen

Ingrediënten

10 porties

150 g

pure chocolade

50 g

ongezouten roomboter

1 el

vloeibare honing

100 g

krokante muesli appel-rozijn

150 g

tutti frutti

Dit heb je nodig

  • cakevorm (26 cm)

  • bakpapier

Ook leuk om te trakteren!

Aan de slag

1

Hak de chocolade in stukjes. Smelt de boter met de chocolade en de honing in een steelpan op laag vuur. Roer glad. Neem de pan van het vuur en roer er de muesli en het gedroogde fruit door.

2

Schep het chocolade-mueslimengsel in het met bakpapier beklede cakeblik. Druk het goed aan en laat de koek minstens 4 uur in de koelkast hard worden.

3

Stort de chocolade-mueslikoek voorzichtig uit en snijd hem in 8-10 repen. Bewaar de mueslirepen maximaal 3 dagen tussen bakpapier in een gesloten trommel op een koele plek.

serveertipTraktatietip: Verpak elke mueslireep in een stuk vetvrij papier en bind het dicht met een stukje keukentouw of een mooi lint.