Trifle met gedroogd fruit
435 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
½ bekertje
1 zakje
100 g
500 ml
Dit heb je nodig
schaal à inhoud ca. 1 liter
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 50-51 - 2003 week 50-51
Tutti-frutti afspoelen en met 100 ml water ca. 2 minuten afgedekt in magnetron op (700 watt) verhitten. Tutti-frutti laten uitlekken en afkoelen. Slagroom kloppen met vanillesuiker. Cake in blokjes snijden en op bodem van schaal leggen. Tutti-frutti erover verdelen. Blanke vla erop schenken. Garneren met slagroom.
Trifle met gedroogd fruit

nagerecht
4 personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tutti-frutti afspoelen en met 100 ml water ca. 2 minuten afgedekt in magnetron op (700 watt) verhitten. Tutti-frutti laten uitlekken en afkoelen. Slagroom kloppen met vanillesuiker. Cake in blokjes snijden en op bodem van schaal leggen. Tutti-frutti erover verdelen. Blanke vla erop schenken. Garneren met slagroom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g tutti frutti
½ bekertje slagroom
1 zakje vanillesuiker
100 g roombotercake
500 ml blanke vla
Dit heb je nodig
schaal à inhoud ca. 1 liter




