Trifle met gedroogd fruit

engels
nagerecht
4 personen
3
42
Advertentie
Ingrediënten
- 250 g tutti frutti (zak a 500 g)
- ½ bekertje slagroom (a 125 ml)
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 g roombotercake (a 450 g)
- ½ liter blanke vla (pak a 1 liter)
Keukenspullen
- schaal à inhoud ca. 1 liter
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tutti-frutti afspoelen en met 100 ml water ca. 2 minuten afgedekt in magnetron op (700 watt) verhitten. Tutti-frutti laten uitlekken en afkoelen. Slagroom kloppen met vanillesuiker. Cake in blokjes snijden en op bodem van schaal leggen. Tutti-frutti erover verdelen. Blanke vla erop schenken. Garneren met slagroom.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 435 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 69 g
- vet 15 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 50-51