Amuse van geitenkaas, olijf en pistache

Dit geitenkaas-hapje (amuse) heeft van alles wat: hij is hartig, fris en klein maar fijn!

120 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 4 min. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak zo fijn mogelijk. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng de geitenkaas met 1 tl sinaasappelrasp (per 8 porties), peper en zout.

  2. Verdeel de geitenkaas in porties en kneed er met koele handen mooie ronde balletjes van rondom de olijven. Wentel de geitenkaas door de pistache en steek in elk balletje een tapasprikker.

Amuse van geitenkaas, olijf en pistache

Dit geitenkaas-hapje (amuse) heeft van alles wat: hij is hartig, fris en klein maar fijn!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig