Amuse van geitenkaas, olijf en pistache
Deze amuse heeft van alles wat: hij is hartig, fris en klein maar fijn!
- Amuse van vegan paté op toast met mini-romanesco in 't zuur
- Amuse van paté, spek en gekaramelliseerde sjalot
- Amuselepel met vegan tonijnsalade en kapperappel van Jason van The Indigo Kitchen
- Amuselepel met tonijnsalade en kapperappel
- Hartige vegan bonbon met cashewspread en wortel
- Geitenkaasrolletjes met sesam en abrikoos
Ingrediënten
8 porties
50 g
ongezouten pistachenoten
½
medium handsinaasappel
200 g
zachte geitenkaas naturel
8
groene olijven knoflook
Dit heb je nodig
tapasprikkers
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 4 min. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak zo fijn mogelijk. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng de geitenkaas met 1 tl sinaasappelrasp (per 8 porties), peper en zout.
Verdeel de geitenkaas in porties en kneed er met koele handen mooie ronde balletjes van rondom de olijven. Wentel de geitenkaas door de pistache en steek in elk balletje een tapasprikker.
Amuse van geitenkaas, olijf en pistache
Deze amuse heeft van alles wat: hij is hartig, fris en klein maar fijn!

voorgerecht
null porties
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 4 min. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak zo fijn mogelijk. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng de geitenkaas met 1 tl sinaasappelrasp (per 8 porties), peper en zout.
Verdeel de geitenkaas in porties en kneed er met koele handen mooie ronde balletjes van rondom de olijven. Wentel de geitenkaas door de pistache en steek in elk balletje een tapasprikker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)50 g ongezouten pistachenoten
½ medium handsinaasappel
200 g zachte geitenkaas naturel
8 groene olijven knoflook
Dit heb je nodig
tapasprikkers