Bie­ten­pes­to

Je kunt veel meer met rode biet dan je denkt: maak er bijvoorbeeld ook eens een lekkere pesto van!

(6) waardeer
bijgerecht Je kunt veel meer met rode biet dan je denkt: maak er bijvoorbeeld ook eens een lekkere pesto van! 6 personen
4 6

Advertentie

Ingrediënten

6 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer met hoge beker

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hak de walnoten grof. Rasp de pecorino. Snijd de bietjes en de knoflook grof. Doe alle ingrediënten in een hoge beker. Mix met de staafmixer tot een gladde pesto. Breng de pesto op smaak met eventueel zout en versgemalen peper.

video

Bie­ten­pes­to

leuk & snel - 00:27 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 160 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
Juli 2017

Bietenpesto

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bie­ten­pes­to

1
1
  • 50 g ongebrande walnoten
  • 50 g Pecorino Romano
  • 200 g babybietjes naturel
  • 1 teen knoflook

Hak de walnoten grof. Rasp de pecorino. Snijd de bietjes en de knoflook grof.

2
2
  • 75 ml olijfolie extra vierge

Doe alle ingrediënten in een hoge beker. Mix met de staafmixer tot een gladde pesto. Breng de pesto op smaak met eventueel zout en versgemalen peper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.