Rode-bietdip
Maak een borrelplank nieuwe stijl met een dip van rode biet, komijn en hüttenkase.
85 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
200 g
200 g
1 tl
Dit heb je nodig
staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 nr. 05 - Groenterevolutie
Halveer de babybietjes en meng met de hüttenkäse en de gemalen komijnzaad. Pureer met de staafmixer tot een dipsaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- variatietipJe kunt de babybietjes ook vervangen door gekookte bietjes. Snijd ze dan in partjes.
Rode-bietdip
Maak een borrelplank nieuwe stijl met een dip van rode biet, komijn en hüttenkase.

bijgerecht
4 personen
85 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de babybietjes en meng met de hüttenkäse en de gemalen komijnzaad. Pureer met de staafmixer tot een dipsaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
variatietip:Je kunt de babybietjes ook vervangen door gekookte bietjes. Snijd ze dan in partjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g babybietjes naturel
200 g koelverse hüttenkäse kaas
1 tl gemalen komijnzaad (djinten)
Dit heb je nodig
staafmixer




