Ro­de-biet­dip

Maak een borrelplank nieuwe stijl met een dip van rode biet, komijn en hüttenkase.

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Maak een borrelplank nieuwe stijl met een dip van rode biet, komijn en hüttenkase. 4 personen
5 3

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de babybietjes en meng met de hüttenkäse en de gemalen komijnzaad. Pureer met de staafmixer tot een dipsaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

variatietip:

Je kunt de babybietjes ook vervangen door gekookte bietjes. Snijd ze dan in partjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 160 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Rode-bietdip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ro­de-biet­dip

1
1
  • 200 g babybietjes naturel
  • 200 g koelverse hüttenkäse kaas
  • 1 tl gemalen komijnzaad (djinten)

Halveer de babybietjes en meng met de hüttenkäse en de gemalen komijnzaad.

2
2

Pureer met de staafmixer tot een dipsaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

variatietip:

Je kunt de babybietjes ook vervangen door gekookte bietjes. Snijd ze dan in partjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.