Supersnelle romesco
Romesco is een typisch Spaanse dip die vaak bij vis gegeten wordt. Maar hij is ook heel lekker bij de borrel!
135 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
295 g
75 g
1 tl
1 el
Dit heb je nodig
staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 nr. 05 - Groenterevolutie
Doe de gegrilde paprika’s met de olie en knoflook uit de pot, de gerookte amandelen, het gemalen komijnzaad en de rodewijnazijn in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een dipsaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Supersnelle romesco
Romesco is een typisch Spaanse dip die vaak bij vis gegeten wordt. Maar hij is ook heel lekker bij de borrel!

bijgerecht
4 personen
135 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de gegrilde paprika’s met de olie en knoflook uit de pot, de gerookte amandelen, het gemalen komijnzaad en de rodewijnazijn in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een dipsaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
295 g gegrilde rode paprika's in pot
75 g gerookte amandelen
1 tl gemalen komijnzaad (djinten)
1 el rodewijnazijn
Dit heb je nodig
staafmixer




