bewaar
Babybietjes met burrata en pistachenoten
Babybietjes met burrata en pistachenoten
bewaar

Babybietjes met burrata en pistachenoten

De zoete bietjes zijn heerlijk samen met de romige burrata.

10 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

8 personen

3 el

traditionele olijfolie

½ tl

gemalen komijn

400 g

babybietjes naturel

1

koelverse burrata kaas

40 g

gepelde (ongezouten) pistachenootjes

7½ g

verse basilicum

De zoete bietjes zijn heerlijk samen met de romige burrata.

Aan de slag

Meng de olie met de komijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveerde bietjes en meng met de olie. Verdeel de bietjes over een platte schaal. Snijd de burrata in stukken en verdeel over de bietjes. Bestrooi met de pistachenoten en garneer met blaadjes basilicum.

variatietipIn plaats van babybietjes kun je ook gekookte bietjes gebruiken.