bewaar
Biefstuk met sukiyaki met gele rijst
Biefstuk met sukiyaki met gele rijst
bewaar

Biefstuk met sukiyaki met gele rijst

Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.

16 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

325 g

gele rijst

3

bosuien

2

zoete puntpaprika's

3 el

arachideolie

300 g

gesneden witte kool

300 g

biefstukpuntjes

160 g

Han’s daily wok beef sukiyaki

2 el

gemalen kokos

Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.

Aan de slag

1

Kook de rijst 8 min. en laat met deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd ondertussen de bosui in stukken van 4 cm, verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in ringen.

2

Verhit 2 el olie in een wokpan en roerbak de bosui, paprika en kool 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een braadpan en bak de biefstukpuntjes en sukiyaki 6 min. op middelhoog vuur.

3

Verdeel de rijst, biefstuk en groenten over 4 borden en garneer de rijst met het kokosrasp.

combinatietipLekker met koriander.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Biefstuk met sukiyaki met gele rijst

Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig