bewaar
Gepaneerde pangasiusfilet met gele rijst
Gepaneerde pangasiusfilet met gele rijst
bewaar

Gepaneerde pangasiusfilet met gele rijst

20 min. bereiden
110waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

diepvries pangasiusfilet

325 g

gele rijst

50 g

kokos

3 el

traditionele olijfolie

1 zak

diepvries gebroken sperzieboon

1 bakje

boemboe sajoer boontjes

300 g

gesneden witte kool

100 g

taugé

Aan de slag

1

Laat de pangasiusfilet ontdooien. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid de vis met zout en peper en snijd in gelijke stukken.

2

Verhit de olie in een wok en bak hierin de bonen 2 min. Voeg de boemboe toe en 250 ml water. Voeg de kool toe en breng de groente al roerend 4 minuten aan de kook.

3

Draai het vuur lager en laat de sajoer nog 12 min. stoven. Was de taugé en schep op het laatst erdoor. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis aan beide kanten snel bruin. Schep de rijst op de borden en schep de vis en groentesajoer erbij.