bewaar
Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd
Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd
bewaar

Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd

Door de kaas te smelten, valt het beleg niet snel van de boterham. Lekker én handig dus!

5 min. bereiden
5 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

1 portie

1 partje

Conference handpeer

1 snee

bruinbrood

2 plakjes

jonge kaas

Door de kaas te smelten, valt het beleg niet snel van de boterham. Lekker én handig dus!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het partje peer in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes op de snee brood en verdeel de kaas erover.

2

Leg de boterham ca. 5 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.

bereidingstipGeen oven? De kaas kun je ook zonder oven laten smelten. Verhit een pan zonder olie of boter en bak de boterham in een pan met deksel totdat de kaas begint te smelten.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn

variatietipJe kunt in plaats van peer ook plakjes banaan of flinterdunne plakjes appel gebruiken.