Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd
Door de kaas te smelten, valt het beleg niet snel van de boterham. Lekker én handig dus!
Ingrediënten
1 portie
1 partje
Conference handpeer
1 snee
bruinbrood
2 plakjes
jonge kaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het partje peer in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes op de snee brood en verdeel de kaas erover.
Leg de boterham ca. 5 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.
Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd
Door de kaas te smelten, valt het beleg niet snel van de boterham. Lekker én handig dus!

null porties
165 kcal
5 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het partje peer in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes op de snee brood en verdeel de kaas erover.
Leg de boterham ca. 5 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.
bereidingstip:Geen oven? De kaas kun je ook zonder oven laten smelten. Verhit een pan zonder olie of boter en bak de boterham in een pan met deksel totdat de kaas begint te smelten.
algemeen:Bron: Opperdepop 2006, Albert Heijn
variatietip:Je kunt in plaats van peer ook plakjes banaan of flinterdunne plakjes appel gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 partje Conference handpeer
1 snee bruinbrood
2 plakjes jonge kaas