bewaar
Varkenshaasyakitori
Varkenshaasyakitori
bewaar

Varkenshaasyakitori

Varkensvlees op z'n Japans: met heerlijke hoisinsaus en sesamzaad.

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

zonnebloemolie

250 g

Chinese roerbakmix

180 g

minivarkenshaas yakitori

2 el

hoisinsaus

2 el

sesamzaad

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Varkensvlees op z'n Japans: met heerlijke hoisinsaus en sesamzaad.

Aan de slag

1

Verhit in elk gourmetpannetje 1 tl olie. Verdeel de helft van de roerbakmix over de pannetjes en roerbak 5 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes en houd warm. Herhaal met de rest van de roerbakmix.

2

Halveer ondertussen de stukjes varkenshaas en bak in ca. 9 min. bruin en gaar op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig.

3

Verdeel de hoisinsaus over de groente en bestrooi met het sesamzaad. Serveer de varkenshaas met de groente.