Verdeel en rijg de kipdijfilet aan de satéprikkers, bestrijk de spiesjes met zonnebloemolie en leg de spiesjes voor ongeveer 5 minuten (of tot wanneer gaar) op de BBQ, contactgrill of in de pan.
Bestrijk de spiesjes regelmatig met Go-Tan Sticky Chicken Yakitori tot ze een sticky laagje rondom hebben.
Leg de stokjes op een bord en glazeer ze nog één keer met de Yakitori saus.
Garneer de spiesjes met gesneden lenteui en sesamzaadjes.
Sticky yakitori spiesjes van Go-Tan (advertentie)
Koken met Go-Tan: Maak van je avond een feestje met deze Japanse kipspiesjes: mals, sticky en boordevol smaak dankzij Go-Tan's onweerstaanbare Yakitori saus!
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Go-Tan. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Sticky yakitori spiesjes van Go-Tan (advertentie)
Koken met Go-Tan: Maak van je avond een feestje met deze Japanse kipspiesjes: mals, sticky en boordevol smaak dankzij Go-Tan's onweerstaanbare Yakitori saus!

hoofdgerecht
4 personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel en rijg de kipdijfilet aan de satéprikkers, bestrijk de spiesjes met zonnebloemolie en leg de spiesjes voor ongeveer 5 minuten (of tot wanneer gaar) op de BBQ, contactgrill of in de pan.
Bestrijk de spiesjes regelmatig met Go-Tan Sticky Chicken Yakitori tot ze een sticky laagje rondom hebben.
Leg de stokjes op een bord en glazeer ze nog één keer met de Yakitori saus.
Garneer de spiesjes met gesneden lenteui en sesamzaadjes.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Go-Tan. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g scharrelkipdijfiletblokjes
2 el zonnebloemolie
110 ml Go-Tan sticky chicken yakitori
3 bosuien
30 g sesamzaad
Dit heb je nodig
houten sateprikkers 20 cm



