Kabeljauw in tomatenconsommé

Dit hoofdgerecht staat al in 20 minuten of tafel. Relaxt!

210 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verdeel de romanesco in roosjes. Kook de roosjes 3 min. (blancheren), spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Verwarm de tomatenconsommé op laag vuur. Voeg de geblancheerde romanescoroosjes toe, laat niet koken. Breng eventueel op smaak met zout.

  3. Meng ondertussen de panko met de Carribean spice in een diep bord. Dep de vis droog met keukenpapier en snijd in 4 gelijke delen (voor 4 personen). Haal aan beide kanten door de panko.

  4. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kabeljauw 3 min. op 1 kant. Keer en bak nog 1 min. Verdeel de tomatenconsommé met de romanescoroosjes over diepe borden. Leg in het midden een bergje radijsmix. Leg daarop de vis.

  • variatietipIn plaats van panko kun je ook 4 el broodkruim gebruiken.
  • Blancheren

    Instructievideo - 01:00 min.

Kabeljauw in tomatenconsommé

Dit hoofdgerecht staat al in 20 minuten of tafel. Relaxt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig