bewaar
Sushisalade met komkommer & panko
Sushisalade met komkommer & panko
bewaar

Sushisalade met komkommer & panko

In diepe kommen springen de kleuren eruit.

12 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 el

sesamolie

3 el

panko Japans paneermeel

300 g

1 minuut basmatirijst

4

snoepkomkommers

87½ g

sojabonen

150 g

rauwkost radijsmix

150 g

warmgerookte zalmflakes

In diepe kommen springen de kleuren eruit.

Aan de slag

1

Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de panko op middelhoog vuur in 5 min. al omscheppend goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verhit de olie in de koekenpan en bak de rijst 3 min.

2

Snijd ondertussen de komkommers in schuine, dunne plakjes. Verdeel de rijst over diepe kommen. Schep de komkommer, sojabonen, rauwkost en zalm er in componenten op. Bestrooi de salade met de panko.

combinatietipLekker met sojasaus en sushigember.