Speciaal voor u €15 korting cadeau

€15 korting van ons

Kortgeleden hen jij voor het eerst online boodschappen gedaan voor jouw bedrijf. En daar zijn we heel erg blij mee! Daarom krijg jij van ons 15 euro korting op jouw komende drie bestellingen. Bij je eerstvolgende bestelling krijg je 2,50 euro korting, bij de tweede 5 euro en bij de derde 7,50 euro.

Zo werkt het:

  • Log in met je zakelijke account

  • Kies jouw bezorgmoment en shop je boodschappen.

  • Vul de actiecode uit de e-mail eenmalig in aan het einde van jouw bestelling.

  • Daarna wordt de korting automatisch bij de komende bestellingen verrekend.

  • Van die korting kun je een lekker extraatje bij de boodschappen doen!

Kies een extraatje:

Iets lekkers voor jou en/of jouw collega's

Bekijk de tips

De eerste paar keer is online boodschappen doen misschien even wennen. Om je een beetje op weg te helpen hebben we daarom wat tips en weetjes voor jou verzameld.

Eerder gekochte producten

Lekker snel je online boodschappen doen? Als u jouw Bonuskaart heeft geactiveerd, vindt je bij eerder gekochte producten je meest gekochte producten die je zowel in de winkel als online hebt gekocht.

Bekijk jouw eerder gekochte producten

Hoe vers zijn de producten?

Zelf zoek je natuurlijk de beste producten uit. Maar geen zorgen: dit doen wij ook voor jou. We doen dat pas op de dag dat we komen bezorgen en we geven versgarantie. Zo krijg jij verse producten.

Meer over onze versgarantie

Jouw eigen boodschappenlijstjes

Je kunt heel makkelijk boodschappenlijstjes maken. Dit doe je door op het hartje rechts op de pagina van jouw favoriete boodschappen te klikken. Je kunt ze dan meteen in het goede lijstje zetten.

Bekijk uw favorieten

Wist je dat:

Je ook lege flessen en bierkratten kan inleveren bij de bezorger? Statiegeldflessen en bierkratten worden teruggenomen door de bezorger. Het statiegeld wordt dan verrekend met de totale kosten van de bestelling, net zoals dat bij de blauwe boodschappenkratten gedaan wordt. Handig toch?

Hoe laat komt de bezorger?

Kijk op de dag van bezorging op ah.nl of in de app en je ziet tot op een half uur nauwkeurig wanneer de bezorger komt. Wil je voordat we komen een sms'je ontvangen? Vul dan uw mobiele telefoonnummer in op uw AH.nl profiel en geef aan dat jij sms berichten wilt ontvangen.