Verras uw collega's met hun favoriete koffie

Ontdek Starbucks® filterkoffie, bonenkoffie of capsules voor het Nespresso®-systeem of het Nescafé Dolce Gusto®-systeem. Voor iedere smaak, ongeacht het systeem, vindt u een range aan unieke koffiebrandingen.
Starbucks® bestellen voor op het werk?

Populair

De perfecte melk voor in uw koffie?

Arla Biologische melk! Arla biologische volle melk is de ideale melk voor in uw cappuccino: door de hoge pasteurisatie en de juiste combinatie van eiwitten en vetten schuimt de melk perfect!

Tips voor lekkere koffie en variatie

Garandeer goede kwaliteit en smaak

Dat staat natuurlijk voorop. Uit de Nescafe Koffiemonitor 2017 blijkt dat lekkere koffie collega's verbindt. Maar ook dat smaak de belangrijkste meetlat voor kwaliteit is. Hoe kiest u nou de lekkerste warme dranken uit? Simpel. Laat uw collega's gewoon proeven! De meeste stemmen gelden.

Denk aan bereiding en variatie

Durf te varieren met smaken en bereiding van koffie op kantoor. Koffie gemaakt van verse bonen wordt steeds populairder op kantoor. Maar ook koffievariates zijn erg in trek en 'on trend' met de luxe koffiecorners van nu. Een lekkere cappuccino of een goede latte is niet meer weg te denken. Maak ze helemaal af met koffiesiroop en wat cacaopoeder.

Tussendoortjes

Zo wordt de koffie(corner) uw visitekaartje!

Mensen houden van gezelligheid!

Bij een lekker bakkie koffie hoort een goede sfeer. Kleed uw koffiecorner knus aan. Dat nodigt meer uit voor korte meetings en sociale interactie onder werknemers. Hierdoor voelen mensen zich meer thuis en verbonden met het bedrijf en zullen ze ook vaker aanwezig zijn.

Een warm onthaal voor uw gasten

Maak een goede eerste indruk op klanten en relaties. Op belangrijke momenten als onderhandelingen of besprekingen biedt u vaak iets te drinken aan. Serveer lekkere koffie en laat de partij aan de andere kant van de tafel zich welkom voelen! De koffiecorner wordt vaak ook als wachtruimte gebruikt. Zorg er daarom voor dat deze altijd schoon, opgeruimd en netjes oogt.

Maak de koffiehoek helemaal af

Met handige accessoires

U hoeft niet naar de groothandel

Op zoek naar grootverpakkingen koffie en melk speciaal voor machines? Of trays met flessen water en blikjes frisdrank? Wij hebben dit en nog veel meer in huis! Nieuwsgierig geworden? Log in met uw zakelijke account om het assortiment te bekijken.

Starten met online boodschappen doen?

✓ 30 dagen gratis bezorging met code PMNMK4418
✓ Reserveer 3 weken van tevoren een bezorgmoment
✓ Meer dan 100.000 bedrijven gingen u voor
✓ Geheel vrijblijvend; u zit nergens aan vast
✓ Meest duurzame supermarkt met keurmerk

Maak een zakelijk bestelaccount

Online boodschappen doen werkt zo:

1. Log in op uw zakelijke account

Zodat u gebruik kunt maken van alle voordelen en relevante aanbiedingen.

Log in

2. Kies een bezorgmoment

Om beschikbaar assortiment en geldige acties te tonen.

Kies moment

3. Voeg boodschappen toe aan uw lijst

Iets vergeten? U kunt uw bestelling tot 24 uur voor bezorging aanpassen.

Bekijk uw lijst

4. Wij bezorgen tot de deur

En laten tot op een half uur nauwkeurig weten hoe laat we bij u zijn.

5. Betaal na ontvangst met PIN

Liever betalen op rekening of via automatische incasso?

Vraag het direct aan
Vraag maatwerk aan bij Albert Heijn zakelijk.

In deze tijd starten met online bestellen?

Het kan! Maatwerk en digitaal contact met accountspecialisten is mogelijk, afhankelijk van de aard van uw organisatie.

Vraag maatwerk aan

Thee en koffie op het werk bestellen via Albert Heijn Zakelijk

Koffiebonen kopen? Koffie voor uw bedrijf kunt u makkelijk zakelijk bestellen met een Albert Heijn Zakelijk account. Bij Albert Heijn vindt u een ruime keuze aan koffie voor uw koffiecorner. Zo hebben we bijvoorbeeld koffiebonen, koffiecups en koffiepads, ook voor grootverbruik. En dan ook nog veel verschillende smaken en merken. Bestel het makkelijk online met de rest van uw boodschappen. Het wordt bij u bezorgd tot in de keuken of kantine. U kunt zakelijk bestellen op rekening, via automatische incasso, met PIN of via een OCI koppeling.

Verschillende soorten koffie

Bij Albert Heijn vindt u veel verschillende soorten koffie. Voor ieder apparaat een variant. Welke kiest u? We geven u wat tips per koffiesoort:

- Koffiecups: koffiecups of koffiecapsules zijn er in verschillende formaten en materialen. Het is daarom altijd goed om te kijken of de koffiecups die u wilt kopen in uw koffieapparaat passen. Dat is stap 1. Daarna bepaalt u welke smaak u wilt. Mild, krachtig, extra krachtig of cafeïnevrij. You name it. U vindt het bij Albert Heijn.
- Koffiebonen: bij koffiebonen kijkt u vooral naar de smaak. Houdt u van mild of toch van krachtig? Kies uw koffiebonen daarop uit.
- Koffiepads: met koffiepads maakt u snel lekkere koffie, maar dan moet de koffiepad wel even in uw koffiepadapparaat passen. Het staat ook op de verpakking. Als het past, kiest u uw favoriete smaak. De smaak verschilt nog wel per merk. Probeer het eens uit.
- Filterkoffie: de meeste Nederlanders drinken filterkoffie thuis. Deze koffie is vrij grof gemalen. Daardoor is het iets minder sterk dan andere koffiesoorten. Toch liever een sterkere koffie? Dan kiest u een sterkere smaak of gebruikt u meer filtermaling.
- Oploskoffie: dit is koffie in poedervorm. U voegt er heet water aan toe en klaar is kees. Hiermee kunt u snel genieten van uw koffie. Maar het smaakt wel anders dan de andere koffiesoorten.

Koffie zakelijk bestellen, hoe doe ik dat?

Koffie en melk koopt u makkelijk online. Bestel het samen met de rest van uw boodschappen en u kunt ondertussen verder met de kernactiviteiten van uw bedrijf. Het wordt in de keuken of kantine bezorgd wanneer u dat wilt.

Maar waar begint u? Het is eenvoudig. U maakt een Albert Heijn Zakelijk account aan. Daarna bepaalt u uw favoriete bezorgmoment. Een dag en tijd gekozen? Top. Dan kunt u online gaan winkelen. U kiest alle producten die uw bedrijf nodig heeft en plaatst ze in uw winkelmandje. Check nog even uw boodschappenlijst aan het eind. Niks vergeten? Bevestig uw bestelling en klaar is kees.

Loading interface...