Verras je collega's met hun favoriete koffie

Ontdek Starbucks® filterkoffie, bonenkoffie of capsules voor het Nespresso®-systeem of het Nescafé Dolce Gusto®-systeem. Voor iedere smaak, ongeacht het systeem, vindt je een range aan unieke koffiebrandingen.Starbucks® bestellen voor op het werk?

Plantaardige melk voor koffie

Goed voor jezelf en goed voor de wereld. Koffiemelk van Alpro is niet alleen 100% plantaardig, maar ook heerlijk en veelzijdig. Benieuwd welke plantaardige melk het beste schuimt voor de cappuccino? Of welke het lekkerst smaakt in uw koffie verkeerd? Gloeiend heet of ijskoud; Alpro haalt met de milde smaak het beste naar boven in jouw koffie!Ontdek plantaardige producten van Alpro

Top 3 plantaardige melk

De perfecte melk voor in uw koffie?

Arla Biologische melk! Arla biologische volle melk is de ideale melk voor in uw cappuccino: door de hoge pasteurisatie en de juiste combinatie van eiwitten en vetten schuimt de melk perfect!

Tips voor lekkere koffie en variatie

Garandeer goede kwaliteit en smaak

Dat staat natuurlijk voorop. Uit de Nescafe Koffiemonitor 2017 blijkt dat lekkere koffie collega's verbindt. Maar ook dat smaak de belangrijkste meetlat voor kwaliteit is. Hoe kies je nou de lekkerste warme dranken uit? Simpel. Laat je collega's gewoon proeven! De meeste stemmen gelden.

Denk aan bereiding en variatie

Durf te varieren met smaken en bereiding van koffie op kantoor. Koffie gemaakt van verse bonen wordt steeds populairder op kantoor. Maar ook koffievariates zijn erg in trek en 'on trend' met de luxe koffiecorners van nu. Een lekkere cappuccino of een goede latte is niet meer weg te denken. Maak ze helemaal af met koffiesiroop en wat cacaopoeder.

Lees alles over koffie

Tussendoortjes

Zo wordt de koffie(corner) jouw visitekaartje!

Mensen houden van gezelligheid!

Bij een lekker bakkie koffie hoort een goede sfeer. Kleed je koffiecorner knus aan. Dat nodigt meer uit voor korte meetings en sociale interactie onder werknemers. Hierdoor voelen mensen zich meer thuis en verbonden met het bedrijf en zullen ze ook vaker aanwezig zijn.

Een warm onthaal voor uw gasten

Maak een goede eerste indruk op klanten en relaties. Op belangrijke momenten als onderhandelingen of besprekingen bied je vaak iets te drinken aan. Serveer lekkere koffie en laat de partij aan de andere kant van de tafel zich welkom voelen! De koffiecorner wordt vaak ook als wachtruimte gebruikt. Zorg er daarom voor dat deze altijd schoon, opgeruimd en netjes oogt.

Serveer warme en koude dranken in stijl

Jij hoeft niet naar de groothandel

Op zoek naar grootverpakkingen koffie en melk speciaal voor machines? Of trays met flessen water en blikjes frisdrank? Wij hebben dit en nog veel meer in huis! Nieuwsgierig geworden? Log in met jouw zakelijke account om het assortiment te bekijken.

Starten met online boodschappen doen?

✓ 30 dagen gratis bezorging met code PMNMK4418
✓ Reserveer 3 weken van tevoren een bezorgmoment
✓ Meer dan 100.000 bedrijven gingen jou voor
✓ Geheel vrijblijvend; je zit nergens aan vast
✓ Meest duurzame supermarkt met keurmerk

Maak een zakelijk bestelaccount

Online boodschappen doen werkt zo:

1. Log in op jouw zakelijke account

Zodat je gebruik kunt maken van alle voordelen en relevante aanbiedingen.

Log in

2. Kies een bezorgmoment

Om beschikbaar assortiment en geldige acties te tonen.

Kies moment

3. Voeg boodschappen toe aan jouw lijst

Iets vergeten? Je kunt jouw bestelling tot 24 uur voor bezorging aanpassen.

Bekijk jouw lijst

4. Wij bezorgen tot de deur

En laten tot op een half uur nauwkeurig weten hoe laat we bij jou zijn.

5. Betaal na ontvangst met PIN

Liever betalen op rekening of via automatische incasso?

Vraag het direct aan
Vraag maatwerk aan bij Albert Heijn zakelijk.

In deze tijd starten met online bestellen?

Het kan! Maatwerk en digitaal contact met accountspecialisten is mogelijk, afhankelijk van de aard van jouw organisatie.

Vraag maatwerk aan

Thee en koffie op het werk bestellen via Albert Heijn Zakelijk

Koffiebonen kopen? Koffie voor jouw bedrijf kun je makkelijk zakelijk bestellen met een Albert Heijn Zakelijk account. Bij Albert Heijn vind je een ruime keuze aan koffie voor uw koffiecorner. Zo hebben we bijvoorbeeld koffiebonen, koffiecups en koffiepads, ook voor grootverbruik. En dan ook nog veel verschillende smaken en merken. Bestel het makkelijk online met de rest van jouw boodschappen. Het wordt bij jou bezorgd tot in de keuken of kantine. Jij kunt zakelijk bestellen op rekening, via automatische incasso, met PIN of via een OCI koppeling.

Verschillende soorten koffie

Bij Albert Heijn vind je veel verschillende soorten koffie. Voor ieder apparaat een variant. Welke kies jij? We geven je wat tips per koffiesoort:

- Koffiecups: koffiecups of koffiecapsules zijn er in verschillende formaten en materialen. Het is daarom altijd goed om te kijken of de koffiecups die jij wilt kopen in je koffieapparaat passen. Dat is stap 1. Daarna bepaal je welke smaak je wilt. Mild, krachtig, extra krachtig of cafeïnevrij. You name it. Jij vindt het bij Albert Heijn.
- Koffiebonen: bij koffiebonen kijk je vooral naar de smaak. Houd jij van mild of toch van krachtig? Kies je koffiebonen daarop uit.
- Koffiepads: met koffiepads maak je snel lekkere koffie, maar dan moet de koffiepad wel even in je koffiepadapparaat passen. Het staat ook op de verpakking. Als het past, kies jij je favoriete smaak. De smaak verschilt nog wel per merk. Probeer het eens uit.
- Filterkoffie: de meeste Nederlanders drinken filterkoffie thuis. Deze koffie is vrij grof gemalen. Daardoor is het iets minder sterk dan andere koffiesoorten. Toch liever een sterkere koffie? Dan kies je een sterkere smaak of gebruik je meer filtermaling.
- Oploskoffie: dit is koffie in poedervorm. Je voegt er heet water aan toe en klaar is kees. Hiermee kun je snel genieten van jouw koffie. Maar het smaakt wel anders dan de andere koffiesoorten.

Koffie zakelijk bestellen, hoe doe ik dat?

Koffie en melk koop je makkelijk online. Bestel het samen met de rest van jouw boodschappen en je kunt ondertussen verder met de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Het wordt in de keuken of kantine bezorgd wanneer jij dat wilt.

Maar waar begin je? Het is eenvoudig. Jij maakt een Albert Heijn Zakelijk account aan. Daarna bepaal je jouw favoriete bezorgmoment. Een dag en tijd gekozen? Top. Dan kan je online gaan winkelen. Je kiest alle producten die jouw bedrijf nodig heeft en plaatst ze in jouw winkelmandje. Check nog even jouw boodschappenlijst aan het eind. Niks vergeten? Bevestig je bestelling en klaar is kees.