Superfoods
Gojibessen, cacaobonen, hennepzaad, tarwegras, chiazaad, kokosvet: stuk voor stuk superfoods. Maak er supergerechten, smoothies en dressings mee.

Granola basisrecept
Ingrediënten
15 porties
95 g
ongebrande hazelnoten
6 el
vloeibare honing
6 el
zonnebloemolie
300 g
havermout
55 g
geraspte kokos
100 g
pompoenpitten
150 g
gedroogde cranberry's
Dit heb je nodig
bakpapier
- Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de hazelnoten grof. Meng de hazelnoten, honing, olie, havermout en kokos in een kom.
- Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om. Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in 1 uur helemaal afkoelen. Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en cranberry’s.
- Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren.