bewaar
Hartige granola
Hartige granola
bewaar

Hartige granola

Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.

10 min. bereiden
30 min. oventijd
1 uur wachten
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

ongezouten notenmix pistache

50 g

Puur Natuur kokosrasp

150 g

grove havermoutvlokken

1 tl

grof zeezout

2 el

garam masala

50 g

sesamzaad

2

middelgrote eieren

8 el

koolzaadolie botersmaak

320 g

AH verrijker gojibes, moerbei en pitten

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de notenmix, het kokosrasp, de havervlokken, het zeezout, de garam masala en het sesamzaad in een kom.

2

Splits de eieren, de eidooiers worden niet gebruikt. Klop het eiwit licht schuimig.

3

Roer de koolzaadolie door het eiwitschuim. Meng goed door het noten-havermoutmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. in het midden van de oven.

4

Neem de granola uit de oven en laat 1 uur afkoelen. Meng met de gojibes, moerbei en pitten. Bewaar in een afgesloten pot.

bewaartipJe kunt de granola maximaal 2 weken bewaren op een droge plek.

Hartige granola

Instructievideo - 01:36 min.

Eieren splitsen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige granola

Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig