Aardbeienkwark met pan-granola
Zet je wekker uit en sprint naar je fornuis voor deze gezonde aardbeienkwark met pangranola.
305 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1½ el
40 g
100 g
600 g
225 g
Dit heb je nodig
koekenpan met antiaanbaklaag
staafmixer met hoge beker
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
september 2020 - september 2020
Beter Eten Gids 1 -2021 - Beter Eten Gids 1 -2021
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout, zaden en pitten 10 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.
Doe de kwark met de aardbeien in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Doe de aardbeienkwark in kommen en verdeel de pangranola erover.
Aardbeienkwark met pan-granola
Zet je wekker uit en sprint naar je fornuis voor deze gezonde aardbeienkwark met pangranola.

4 personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout, zaden en pitten 10 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.
Doe de kwark met de aardbeien in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Doe de aardbeienkwark in kommen en verdeel de pangranola erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1½ el zonnebloemolie
40 g grove havermoutvlokken
100 g AH verrijker zaden en pitten mix
600 g magere kwark
225 g diepvries aardbeien
Dit heb je nodig
koekenpan met antiaanbaklaag
staafmixer met hoge beker




