bewaar
Aardbeienkwark met pan-granola
Aardbeienkwark met pan-granola
bewaar

Aardbeienkwark met pan-granola

Zet je wekker uit en sprint naar je fornuis voor deze gezonde aardbeienkwark met pangranola.

15 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ el

zonnebloemolie

40 g

grove havermoutvlokken

100 g

AH verrijker zaden en pitten mix

600 g

magere kwark

225 g

diepvries aardbeien

Dit heb je nodig

  • koekenpan met antiaanbaklaag

  • staafmixer met hoge beker

Zet je wekker uit en sprint naar je fornuis voor deze gezonde aardbeienkwark met pangranola.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout, zaden en pitten 10 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.

2

Doe de kwark met de aardbeien in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Doe de aardbeienkwark in kommen en verdeel de pangranola erover.