
Bananen-havermout met pindakaas en zaden-pittenmix
Banaan en pindakaas lovers opgelet: dit havermout recept wordt vast en zeker jouw nieuwe favoriete ontbijt.
375 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
100 g
volkoren havermout
600 ml
halfvolle melk
2 tl
gemalen kaneel
4
bananen
2 el
100% pindakaas met stukjes pinda's
20 g
AH verrijker zaden en pitten mix
Banaan en pindakaas lovers opgelet: dit havermout recept wordt vast en zeker jouw nieuwe favoriete ontbijt.
Aan de slag
1
Doe de havermout met de melk en kaneel in een steelpan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat al roerend 10 min. inkoken.
2
Prak ondertussen de helft van de bananen fijn en roer door de havermout. Snijd de rest van de bananen in plakjes.
3
Verdeel de havermout over kommen. Verdeel de pindakaas, plakjes banaan en zaden- en pittenmix erover.