bewaar
Havermout met gebakken appel en pindakaas
Havermout met gebakken appel en pindakaas
bewaar

Havermout met gebakken appel en pindakaas

Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.

15 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

Elstar appels

500 ml

halfvolle melk

120 g

volkoren havermout

1 el

milde olijfolie

4 el

AH 100% pindakaas naturel

Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.

Aan de slag

1

Boen de appels schoon en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm in een steelpan de melk, havermout en de helft van de appel ca. 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de rest van de appel 5 min. op middelhoog vuur.

3

Serveer de warme havermout met de gebakken appelblokjes en verdeel de pindakaas erover.

bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Havermout met gebakken appel en pindakaas

Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig