Havermout met gebakken appel en pindakaas
Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.
350 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
500 ml
120 g
1 el
4 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
januari 2023 - januari 2023
Boen de appels schoon en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm in een steelpan de melk, havermout en de helft van de appel ca. 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de rest van de appel 5 min. op middelhoog vuur.
Serveer de warme havermout met de gebakken appelblokjes en verdeel de pindakaas erover.
- bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?
Havermout met gebakken appel en pindakaas
Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.

4 personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boen de appels schoon en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm in een steelpan de melk, havermout en de helft van de appel ca. 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de rest van de appel 5 min. op middelhoog vuur.
Serveer de warme havermout met de gebakken appelblokjes en verdeel de pindakaas erover.
bereidingstip:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 Elstar appels
500 ml halfvolle melk
120 g volkoren havermout
1 el milde olijfolie
4 el AH 100% pindakaas naturel




