Havermout met gebakken appel en pindakaas

Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.

350 kcal

15 min. bereiden

3.6/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

januari 2023 - januari 2023

Aan de slag

  1. Boen de appels schoon en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm in een steelpan de melk, havermout en de helft van de appel ca. 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur.

  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de rest van de appel 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Serveer de warme havermout met de gebakken appelblokjes en verdeel de pindakaas erover.

Wat vond je van dit recept?

Havermout met gebakken appel en pindakaas

Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig