Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen
Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen heb je al in 5 min. gemaakt en de koelkast doet de rest. 's Ochtends kun je dus meteen eten. Handig voor diegenen die te lang in bed blijven liggen!
310 kcal
5 min. bereiden, 10 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
2
100 g
500 ml
75 g
4 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
januari 2023 - januari 2023
Boen de appels schoon, snijd in blokjes van 1 cm en meng met de havermout, yoghurt en de blauwe bessen. Laat 10 min staan.
Verdeel de pindakaas over de yoghurt en serveer.
- bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
- bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?
Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen
Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen heb je al in 5 min. gemaakt en de koelkast doet de rest. 's Ochtends kun je dus meteen eten. Handig voor diegenen die te lang in bed blijven liggen!

4 personen
310 kcal
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Boen de appels schoon, snijd in blokjes van 1 cm en meng met de havermout, yoghurt en de blauwe bessen. Laat 10 min staan.
Verdeel de pindakaas over de yoghurt en serveer.
bewaartip:Makkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
bereidingstip:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 Elstar appels
100 g volkoren havermout
500 ml halfvolle yoghurt
75 g diepvries blauwe bessen
4 el AH 100% pindakaas naturel




