Fondue nagerechten
Fondue nagerechten

Fondue nagerechten

Heerlijk zoete fondue nagerechten? De lekkerste fonduerecepten voor toe op een rij. Chocolade, marshmallows of met fruit. Een feestelijke afsluiter.

Fondue nagerechten recepten

Gezouten karamelfondue met banaan

Gezouten karamelfondue met banaan

Ingrediënten

6 personen

200 ml

slagroom

150 g

soft fudge caramel

1 tl

grof zeezout

4

bananen

3

kletsmajoors

25 g

extra pure chocolade

2 el

Puur Natuur kokosrasp

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • saté- of cocktailprikker

  1. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Blijf roeren en laat nog 3 min. zachtjes koken. Meng het zeezout erdoor en laat 10 min. afkoelen.
  2. Snijd ondertussen elke banaan in 4 stukken. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of doe in een zak en verkruimel met een deegroller. Rasp de chocolade grof.
  3. Steek een prikker in een stukje banaan, dip in de karamelfondue en vervolgens in koekkruimels, chocoladerasp of kokosrasp.