- 1
- 2
- 3
Aantal personen
1 bakje kastanjechampignons | |
1 potje gemarineerde artisjokharten | |
1 courgette | |
1 eetlepel gedroogde oregano | |
1 bakje cherrytomaten | |
50 gram pijnboompitten |
grillpan
Verhit de grillpan. Doe de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril 4 min. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm. Doe in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout. Gril in 1 of 2 porties in 3 min. beetgaar. Keer halverwege.
Halveer de artisjokharten. Meng met de tomaten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Schud regelmatig om.
Schep alle groenten door elkaar, bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.