bewaar
Courgette en artisjokharten
Courgette en artisjokharten
bewaar

Courgette en artisjokharten

30 min. bereiden
86waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

kastanjechampignons

1 potje

gemarineerde artisjokharten

1

courgette

1 el

gedroogde oregano

1 bakje

cherrytomaten

50 g

pijnboompitten

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Verhit de grillpan. Doe de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril 4 min. Keer halverwege.

2

Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm. Doe in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout. Gril in 1 of 2 porties in 3 min. beetgaar. Keer halverwege.

3

Halveer de artisjokharten. Meng met de tomaten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Schud regelmatig om.

4

Schep alle groenten door elkaar, bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.