bewaar
Italiaanse salade
Italiaanse salade
bewaar

Italiaanse salade

Parmaham, mozzarella en trostomaten: de beste vrienden!

15 min. bereiden
199waarderingen

Ingrediënten

4 personen

80 g

jonge bladsla

3

trostomaten

125 g

mini mozzarella

50 g

parmaham

4 el

traditionele olijfolie

1½ el

citroensap

1 teen

knoflook

50 g

Italiaanse mix voor in de sla

Parmaham, mozzarella en trostomaten: de beste vrienden!

Aan de slag

1

Verdeel de sla over de borden. Snijd de tomaten in kleine blokjes, halveer de mozzarellabolletjes en verdeel over de salade.

2

Bak de ham krokant in een koekenpan zonder olie of boter.

3

Klop een dressing van olijfolie, citroensap, zout en peper. Pers de knoflook uit en roer door de dressing. Verdeel de dressing over de salade. Garneer met de ham en de Italiaanse mix.