Italiaanse tosti

Met deze verrassingslunch kan de zaterdagmiddag niet meer stuk!

420 kcal

15 min. bereiden

2.8/5

(82)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 30-31 - 2003 week 30-31

Aan de slag

  1. Snijd de korsten van het brood. Besmeer met boter. Snijd de mozzarella in plakjes en de tomaten in reepjes. Leg op de helft van de sneden brood de helft van de parmaham, mozzarella en tomaatreepjes.

  2. Dek af met de rest van de paraham en de rest van het brood. Leg het brood in een tosti-ijzer (of koekenpan) en bak tot het bruin is. Verdeel de sla over de borden en besprenkel met dressing. Snijd het brood door en op de sla leggen.

Wat vond je van dit recept?

Italiaanse tosti

Met deze verrassingslunch kan de zaterdagmiddag niet meer stuk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig