bewaar
Carpaccio met balsamicodressing
Carpaccio met balsamicodressing
bewaar

Carpaccio met balsamicodressing

Nét even anders met zongedroogde tomaten en balsamico.

15 min. bereiden
162waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

pijnboompitten

200 g

carpaccio

6

zongedroogde tomaten in olie

30 g

rucola

6 el

dressing balsamico

½

vers stokbrood

Aan de slag

1

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin en laat ze afkoelen. Spreid de carpaccio uit over de borden. Snijd de tomaten fijn. Verdeel de rucola en tomaten over de borden. Strooi de pijnboompitten erover. Schud de dressing goed en sprenkel over het gerecht. Serveer met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpaccio met balsamicodressing

Nét even anders met zongedroogde tomaten en balsamico.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig