bewaar
Carpaccio met gegrilde venkel
Carpaccio met gegrilde venkel
bewaar

Carpaccio met gegrilde venkel

15 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

rucola

50 g

Parmezaanse kaas

2 el

pijnboompitten

6 el

olijfolie

1

venkel

2 pakjes

carpaccio

Dit heb je nodig

  • grillpan, keukenmachine

Aan de slag

1

Doe de rucola, de kaas, de pijnboompitten en 4 el olie in de keukenmachine. Pureer tot pesto. Breng op smaak met peper en zout.

2

Laat de stronk aan de venkel en snijd de venkel in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Besprenkel deze met de rest van de olie en gril ze 3 min. aan elke kant in de grillpan. Doe in een kom en meng met de dressing van de carpaccio.

3

Verdeel de carpaccio over 4 borden. Schep de pesto en venkel erop. Bestrooi eventueel met de kaasflakes van de carpaccio en peper naar smaak.

algemeenMet de paddenstoelen met bosui en de gevulde aardappel met kaas en bieslook (zie recepten elders op ah.nl/allerhande) maakt u hier een compleet hoofdgerecht van.