bewaar
Salade met rosbief en artisjokharten
Salade met rosbief en artisjokharten
bewaar

Salade met rosbief en artisjokharten

30 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 eetlepels

olijfolie

1 duopak

krieltjes

1

courgette

2 teentjes

knoflook

6

tasty tom trostomaten

1 potje

gemarineerde artisjokharten

1 zakje

botersla

250 g

gesneden rosbief

Aan de slag

In grote koekenpan 5 el olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Courgette wassen en in plakjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 3 el olie verhitten en knoflook en courgette 5 min. zachtjes bakken. Tomaten wassen en in partjes snijden. In kom courgette, artisjokharten met 3 el marinadevocht, tomaten en zout en peper naar smaak door elkaar scheppen. Sla over vier borden verdelen, salade erop scheppen en rosbief erover verdelen. Gerecht met peper bestrooien en met gebakken krieltjes serveren.