Spinazie-artisjokdip met nacho's
Weer eens wat anders dan guacamole bij nacho's: lekker!
290 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
200 g
150 g
1
200 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2015 nr. 06 - Burgers & salades
Laat de artisjokharten uitlekken en snijd fijn. Snijd de spinazie fijn. Rasp de cheddar. Snijd het groene steeltje van de peper en halveer in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
Laat de zuivelspread en geraspte cheddar smelten in een pan. Voeg de spinazie, artisjokharten en rode peper toe en laat 3 min. zachtjes koken tot de spinazie is geslonken. Serveer direct.
- combinatietipLekker met nachochips.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Spinazie-artisjokdip met nacho's
Weer eens wat anders dan guacamole bij nacho's: lekker!

bijgerecht
4 personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de artisjokharten uitlekken en snijd fijn. Snijd de spinazie fijn. Rasp de cheddar. Snijd het groene steeltje van de peper en halveer in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
Laat de zuivelspread en geraspte cheddar smelten in een pan. Voeg de spinazie, artisjokharten en rode peper toe en laat 3 min. zachtjes koken tot de spinazie is geslonken. Serveer direct.
combinatietip:Lekker met nachochips.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g artisjokharten in blik
200 g verse spinazie
150 g Cheddar Tophat 48+
1 rode peper
200 g zuivelspread naturel




