bewaar
Nacho's met kaas en koriander
Nacho's met kaas en koriander
bewaar

Nacho's met kaas en koriander

Onweerstaanbare borrelhap: nacho's uit de oven met een laag gesmolten kaas.

10 min. bereiden
7 min. oventijd
licht pittig
554waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1

rode ui

1 el

jalapeñoplakjes in pot

2

tomaten

200 g

tortillachips naturel

125 g

crème fraîche light

100 g

geraspte Goudse belegen kaas 48+

10 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • grote ovenschaal (20 x 30 cm)

Onweerstaanbare borrelhap: nacho's uit de oven met een laag gesmolten kaas.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in ringen, de jalapeñoplakjes fijn en de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

2

Verdeel de tortillachips over de ovenschaal. Schep de crème fraîche erop en verdeel de ui, jalapeño en tomaat erover. Bestrooi met de geraspte kaas en zet ca. 7 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Haal de blaadjes van de takjes koriander en strooi erover.

Snijden

Instructievideo - 02:22 min.