bewaar
Aardappelsoep met patécrostini's
Aardappelsoep met patécrostini's
bewaar

Aardappelsoep met patécrostini's

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

waspeen

750 g

kruimige aardappels

1 pak

basissoep room

3

bosuitjes

1 cup

smeerpaté crème

1

stokbrood

3 eetlepels

olijfolie

Aan de slag

Wortels in blokjes snijden. Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. Soep aan de kook brengen. Blokjes wortel en aardappel toevoegen en soep ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Grill voorverwarmen. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosui door smeerpaté scheppen. Stokbrood in plakken snijden. Stokbrood besprenkelen met olie en onder grill in ca. 5 minuten goudbruin roosteren. Rest van bosui door soep scheppen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood besmeren met paté. Soep serveren met patécrostini's.