Ro­zij­nen­muf­fins

  • nagerecht
  • 6 personen
  • 400 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(64) waardeer
engels nagerecht 6 personen
3 64

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • papieren cakevormpjes of muffinbakblik

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bakmeel mengen met zout en rozijnen. Ei loskloppen met honing. Olie en melk met ei mengen. Eimengsel door meel scheppen tot stevig deeg ontstaat. Deeg in muffinvormpjes scheppen. Muffins in midden van oven in ca. 20 minuten gaar en bruin bakken. Muffins laten afkoelen en serveren met slagroom.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.