Pannenkoek met bosvruchten

hollands
nagerecht
4 personen
3
30
Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak pannenkoekmix speciaal (400 g)
- 400 ml melk
- 1 ei (M)
- 30 g boter of margarine
- 150 g bramen
- 150 g frambozen
- 150 g blauwe bessen
- ½ bekertje geklopte slagroom (a 500 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pannenkoekbeslag maken met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede ca. 24 cm) en 4 dunne pannenkoeken bakken van beslag. Ondertussen frambozen, bramen en bessen wassen en schoonmaken. Slagroom voorzichtig door fruit scheppen. Pannenkoeken op borden leggen. Fruitroom erop scheppen en pannenkoeken dubbelvouwen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 445 kcal
- eiwit 13 g
- koolhydraten 49 g
- vet 22 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 26-27