Ingrediënten
4 personen
1 blikje
maïskorrels
½ pak
meergranen pannenkoekmix
200 ml
melk
1
ei (M)
3 eetlepels
boter of margarine
2 zakken
gesneden andijvie
100 ml
slagroom
½ pot
mangochutney
Aan de slag
Maïs laten uitlekken. Pannenkoekenbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met slechts 200 ml melk. Maïs door beslag roeren. Zout en peper toevoegen naar smaak. In koekenpan 1/2 eetlepel boter verhitten en 2 maïskoekjes (doorsnede ca. 10 cm) bakken. Bruingebakken maïskoekjes warmhouden. In totaal met 2 eetlepels boter 8 maïskoekjes bakken. Rest van boter verhitten in pan. Andijvie toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar smoren. Andijvie goed afgieten. Room erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Maïskoekjes serveren met mangochutney en andijvie.
Maïskoekjes met mangodip

hoofdgerecht
null personen
500 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Maïs laten uitlekken. Pannenkoekenbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met slechts 200 ml melk. Maïs door beslag roeren. Zout en peper toevoegen naar smaak. In koekenpan 1/2 eetlepel boter verhitten en 2 maïskoekjes (doorsnede ca. 10 cm) bakken. Bruingebakken maïskoekjes warmhouden. In totaal met 2 eetlepels boter 8 maïskoekjes bakken. Rest van boter verhitten in pan. Andijvie toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar smoren. Andijvie goed afgieten. Room erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Maïskoekjes serveren met mangochutney en andijvie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 blikje maïskorrels
½ pak meergranen pannenkoekmix
200 ml melk
1 ei (M)
3 eetlepels boter of margarine
2 zakken gesneden andijvie
100 ml slagroom
½ pot mangochutney