bewaar
Maïskoekjes met mangodip
Maïskoekjes met mangodip
bewaar

Maïskoekjes met mangodip

30 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blikje

maïskorrels

½ pak

meergranen pannenkoekmix

200 ml

melk

1

ei (M)

3 eetlepels

boter of margarine

2 zakken

gesneden andijvie

100 ml

slagroom

½ pot

mangochutney

Aan de slag

Maïs laten uitlekken. Pannenkoekenbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met slechts 200 ml melk. Maïs door beslag roeren. Zout en peper toevoegen naar smaak. In koekenpan 1/2 eetlepel boter verhitten en 2 maïskoekjes (doorsnede ca. 10 cm) bakken. Bruingebakken maïskoekjes warmhouden. In totaal met 2 eetlepels boter 8 maïskoekjes bakken. Rest van boter verhitten in pan. Andijvie toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar smoren. Andijvie goed afgieten. Room erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Maïskoekjes serveren met mangochutney en andijvie.