Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse
440 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
½ pak
1
400 ml
4 eetlepels
1 beker
6
6 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 18-19 - 2004 week 18-19
Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Beslag maken van pannenkoekenmix, ei, helft van spinazie en melk. In grote koekenpan 1 el olie verhitten en van beslag 4 grote pannenkoeken bakken. Gebakken pannenkoeken warmhouden. Intussen rest van spinazie verhitten en mengen met hüttenkäse. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pannenkoeken op borden leggen, spinaziemengsel erop scheppen en dubbelklappen. Serveren met tomatensalade.
Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse

hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Beslag maken van pannenkoekenmix, ei, helft van spinazie en melk. In grote koekenpan 1 el olie verhitten en van beslag 4 grote pannenkoeken bakken. Gebakken pannenkoeken warmhouden. Intussen rest van spinazie verhitten en mengen met hüttenkäse. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pannenkoeken op borden leggen, spinaziemengsel erop scheppen en dubbelklappen. Serveren met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak bladspinazie deelblokjes
½ pak meergranen pannenkoekmix
1 ei
400 ml halfvolle melk
4 eetlepels zonnebloemolie
1 beker hüttenkäse
6 tomaten
6 eetlepels balsamicodressing




