bewaar
Pannenkoekjes met room
Pannenkoekjes met room
bewaar

Pannenkoekjes met room

20 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

6 personen

125 g

zelfrijzend bakmeel

1 el

zonnebloemolie

150 ml

melk

1

ei

1 zakje

vanillesuiker

1 bekertje

slagroom

vers fruit

Aan de slag

Klop een glad beslag van het bakmeel, 1 el olie, de melk, het ei en de vanillesuiker. Vet met een kwastje een antiaanbakpan in met olie. Schep voor 1 pannenkoekje 3 el beslag in de pan en bak op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin. Klop de slagroom lobbig. Serveer de warme pannenkoekjes met de slagroom en vers fruit. Lekker met wat honing.

tip

algemeenU kunt voor dit recept ook diepvriesfruit gebruiken, bijvoorbeeld bosbessen.

Pannenkoeken bakken

Instructievideo - 02:02 min.