Ingrediënten
4 personen
½
brood
½ bakje
ricotta
½ bakje
tijm
2 pakjes
runderrookvlees
½ potje
semi-zongedroogde tomaten
Aan de slag
1
Snijd het kapje van het brood en snijd het in 4 sneeën. Meng de ricotta en tijm. Verdeel het runderrookvlees, de tijmricotta en de semi-zongedroogde tomaten over het brood. Besprenkel eventueel met wat olijfolie.
Open sandwich rookvlees-tomaat

null personen
305 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het kapje van het brood en snijd het in 4 sneeën. Meng de ricotta en tijm. Verdeel het runderrookvlees, de tijmricotta en de semi-zongedroogde tomaten over het brood. Besprenkel eventueel met wat olijfolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ brood
½ bakje ricotta
½ bakje tijm
2 pakjes runderrookvlees
½ potje semi-zongedroogde tomaten